Zomerkaart

Beste klant, 

 

Welkom op onze online menukaart! We zijn blij jullie terug te mogen ontvangen, maar er werden ons wel enkele nieuwe regels opgelegd, die misschien wat onwennig zullen overkomen, maar waar we jammer genoeg niet onderuit kunnen.

Deze online kaart is daar een voorbeeld van. Er is ook altijd een krijtbord ter beschikking.

We vragen u met aandrang om ons corona huisreglement aandachtig te lezen en uit te voeren. Dit om zowel uw als onze gezondheid te kunnen waarborgen.

 1. Sinds zaterdag 25 juli is het dragen van een mondmasker verplicht bij het binnenkomen en om naar het toilet te gaan.
 2. Registratieplicht: Er zal worden gevraagd een e-mailadres of een telefoonnummer achter te laten, zodat ze in geval van een infectie tijdig verwittigd kunnen worden. Deze informatie zal na 14 dagen worden vernietigd en kan niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan de bestrijding van het coronavirus. Indien u online gereserveerd heeft via ons reservatieformulier hebben we reeds de nodige informatie. 
 3. Avondklok: In de provincie zal een avondklok gelden tussen 00.00 uur en 5.00 uur. Iedereen moet dan dus thuis blijven tussen deze 2 tijdstippen, tenzij voor noodzakelijke verplaatsingen. Cafés en restaurants sluiten om 1 uur. De Pepermolen sluit om 23u.
 4. Reserveer zoveel mogelijk op voorhand, zo vermijden we een drukte aan de ingang, zo kunnen we een vlotte en vooral veilige service garanderen.
 5. Annuleer je reservatie als jij of iemand in jouw gezelschap ziektesymptomen vertoont.
 6. Zorg voor een goede handhygiëne en raak alleen voorwerpen aan die je nodig hebt. Er zal op verschillende plaatsen ontsmettingsmiddel aanwezig zijn.
 7. Wacht bij aankomst tot iemand je begeleidt naar jouw tafel. De bediening zal u naar uw tafel begeleiden, dit om door elkaar geloop te vermijden.
 1. Blijf zitten aan de jou toegewezen tafel tijdens je bezoek, tenzij bij gebruik van het sanitair. Het is niet toegestaan om rechtstaand te consumeren. Noch buiten of noch aan de toog.
 2. Indien u iets wil vragen, wacht dan even op de bediening en loop niet onnodig naar de toog.
 3. In de toiletten zal er ontsmettingsmiddel voor uw handen aanwezig zijn en ontsmettingsspray indien u wenst.
 4. Hoest of nies in je elleboog of in een papieren zakdoek die je onmiddellijk weggooit in een vuilnisbak met een deksel.
 5. Respecteer de social distancing met iedereen die niet tot jouw tafelgezelschap behoort. Loop niet naar een andere tafel!
 6. Volg steeds de aanwijzingen van de bediening.
 7. Betaal zoveel mogelijk elektronisch.
 8. Respecteer het sluitingsuur van de Pepermolen. 
 1. Gelieve geen tafels, stoelen of parasols zelf te verplaatsen, deze moeten telkens ontsmet worden wanneer deze worden aangeraakt, vraag ons gerust om hulp indien nodig.
 2. Voorlopig mogen er geen zout- en pepervaatjes meer op tafel staan, ook botertjes, tandenstokers, olijfolie, en dergelijke mogen niet meer los aangeboden worden. Wij hebben individuele verpakkingen klaarliggen voor u, vraag ons gerust als u iets nodig heeft.
 3. De wijn zal op tafel gezet worden en dient zelf uitgeschonken te worden. Dit om de duur, laten proeven en uitschenken, te verkorten. Wij voorzien een beperkte wijnkaart met lekkere frisse zomerwijntjes.
 4. Er is een maximum van 10 personen per tafel opgelegd.

 

 • Onze excuses als u hierbij enige hinder ondervindt. Wij rekenen op jullie gezond verstand, zodat de service zo normaal mogelijk kan verlopen.  Wij hopen oprecht dat jullie vooral kunnen genieten van jullie bezoekje aan De Pepermole5