Kameraet Gin

Kameraet logo

Wisten jullie dat ?

Twee chefs, Jelle Peeters van Festijn Events en Vincent Schalm van De Pepermolen, beide met dezelfde passie de handen in elkaar hebben geslagen ? Wat begon met een idee tussen pot en pint, werd uiteindelijk realiteit.

Een premium gin gecreëerd, hoe kan het ook anders, met 6 verschillende pepers waaronder selim peper, lange peper, staart peper, nigella peper, roze peper en paradijszaad. Maar ook brandnetel, kamille en lekker afgewerkt met een vleugje citrustoets van frisse pompelmoes. Kameraet is een artisanale uitgebalanceerde distilled premium gin die toegankelijk is voor iedereen met meer dan 11 natuurlijke botanicals. De naam werd snel een begrip. Kameraet omvat alles wat echte vriendschap betekent. Ideaal als geschenk. Een flesje Kameraet kraken is dan ook het perfecte moment om de vriendschap te vieren.  Kortom met een Kameraet erbij is het altijd feest.

Life is too short to drink bad GIN !!

Je kan deze uiteraard komen proeven in De Pepermolen, maar je kan ook een flesje Kameraet mee naar huis nemen of als geschenk voor eender welke gelegenheid aankopen, met een aangepast kaartje aan een vriendschappelijke prijs van € 44.

Schol Kameraet !!!