Voorgerechten

Rundscarpaccio
picanha | parmezaan | truffeldip
17
Handgerolde garnaalkroketten
rouille | gefrituurde peterselie
8 | 16
Open ravioli lamsschouder
zoete tomaat | doperwt
19
Tartaar rund Pïemontese
burrata | dragonmayonaise
18
St Jacobsvruchten rauw
Japanse dressing | radijs | bouillon tonijn
18
Wangetjes van wild zwijn
ganzenlever | schuim van bintje
19

Hoofdgerechten

Ribbekes ‘De Pepermolen’
2 sausjes | aardappel in de schil | ananas
24
Vol au vent
kropsla | frietjes
21
Parelhoen
witloof | champignonsaus | gratin
24
Zalmtartaar
avocado | frietjes zoete aardappel
24
Kabeljauw
polderpuree | gerookte paling | dijonaise
26
Heilbot
boschampignons | pastinaak | grijze garnaal
27

Beef selection

Steak Black Aberdeen Angus
kropsla
22
Rib Eye Argentijnse Angus
grainfed | kropsla
29
Côte a l’os Rubia Gallega
dry aged | zesrib met been
32pp
Sauzen
champignon | peperroomsaus | béarnaise | kalfsjus | kruidenboter
3
Woensdag en Donderdag
Côte a l’os dag !!!
27pp

Wild

Everzwijnkroon
beuling | witloof | amandelkroket
29
Hertenkalf
knolselder | witloof | gratin
34

Desserten

Dame Blanche
vanille ijs | chocoladesaus
10
Flan au chocolat
praliné | karamel
10
Mandarijn
speculaas | parfait | witte choclade
10
Eclair
appel | dulce de leche | ijs gezouten karamel
10
Tiramisu
café noir | mokka ijs | schuim mascarpone
9
Kaasplankje ‘Lourdon’
rozijntoast | noten
13

Menu De Pepermolen 42 €

Voorgerechten

St Jacobsvrucht
rode biet | dashi | yuzu
of
Tartaar rund Pïemontese
burrata | dragonmayonaise

Hoofdgerechten

Parelhoen
champigonsaus | gratin
of
Kabeljauw
polderpuree | gerookte paling | dijonaise

Desserts

Flan au chocolat
praliné | karamel
of
Mandarijn
speculaas | parfait | witte chocolade
of
Kaasbordje ‘Lourdon’
toast rozijnenbrood | noten supplement 5 €

Menu TastToe 55 €

ENKEL OP RESERVATIE

6 verschillende eigentijdse gerechtjes om te delen. Neem uw tijd, geniet en laat u verrassen door Vincent. Wij serveren deze menu tot max. 6 personen. Enkel per tafel!
© 2018 Brasserie De Pepermolen | Bredabaan 662 | 2930 Brasschaat | GDPR