Voorgerechten

Rundscarpaccio
picanha | parmezaan | truffeldip
17
Handgerolde garnaalkroketten
rouille | gefrituurde peterselie
8 | 16
Geitenkaas & Buikspek ‘Duke of Berkshire’
appel | kruidensla
17
Grijze Norrdzeegarnaal
avocado | crème van ei | gazpacho
19
Vitello Tonnato
traag gegaard kalf | tonijnmayo
18
Gegrilde gamba’s
yoghurt-aïoli
22 | 29
Asperges ‘ Den Akker’
à la Flamande
18 | 24

Hoofdgerechten

Ribbekes ‘De Pepermolen’
2 sausjes | aardappel in de schil | ananas
24
Vol au vent
kropsla | frietjes
21
Stoofvlees ‘ Grainfed Beef’
Tripel d Oude Caert | witloofsla
22
Zalmtartaar
avocado | frietjes | verse mayo
24
Gegrilde Dorade
uit de oven | slaatje | patatjes & chorizo
26
Schelvishaas
asperges | lopend eitje | Hollandaisesaus
26
Steak tartaar Robespierre
rucola | burrata | gekonfijte tomaatjes
23
Caesar Salade
gegrilde kip | jonge slahart | parmezaan
20
Mechelse koekoek
asperges | crème van champignon | kalfsjus
24

Beef selection

Steak Black Aberdeen Angus
kropsla
22
Ierse filet pur Hereford
kropsla
33
Côte a l’os Rubia Gallega
dry aged | zesrib met been
32pp
Sauzen
champignon | peperroomsaus | béarnaise | kalfsjus | kruidenboter
3
Woensdag en Donderdag
Côte a l’os dag !!!
27pp

Desserten

Dame Blanche
vanille ijs | chocoladesaus
10
Brownie
karamel | crumble van pinda | beurre salé ijs
11
Panna cotta Citroen
sorbet citroen | crémeux van passievrucht
10
Aardbei
crumble amandel | platte kaas | basilicum
10
Tiramisu
café noir | mokka ijs | schuim mascarpone
9
Kaasplankje ‘Lourdon’
rozijntoast | noten
13

Menu De Pepermolen 42 €

Voorgerechten

Grijze Noordzeegarnaal
avocado | crème van ei | gazpacho
of
Asperges ‘Den Akker’
à la Flamande

Hoofdgerechten

Mechelse Koekoek
asperges | crème van champignon | kalfsjus
of
Schelvishaas
asperges | lopend eitje | Hollandaisesaus

Desserts

Panna Cotta Citrus
sorbet citroen | crémeux van passievrucht
of
Aardbei
crumble amandel | platte kaas | basilicum
of
Kaasbordje ‘Lourdon’
toast rozijnenbrood | noten supplement 5 €

Menu TastToe 55 €

ENKEL OP RESERVATIE

6 verschillende eigentijdse gerechtjes om te delen. Neem uw tijd, geniet en laat u verrassen door Vincent. Wij serveren deze menu tot max. 6 personen. Enkel per tafel!