Zomerkaart

Beste klant, 

Welkom op onze online menukaart! We zijn blij jullie terug te mogen ontvangen vanaf woensdag 9 juni.

We vragen u met aandrang om ons corona huisreglement aandachtig te lezen en uit te voeren. Dit om zowel uw als onze gezondheid te kunnen waarborgen.

 1. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het binnenkomen en om naar het toilet te gaan.
 2. Reserveer zoveel mogelijk op voorhand, zo vermijden we een drukte aan de ingang, zo kunnen we een vlotte en vooral veilige service garanderen.
 3. Annuleer je reservatie als jij of iemand in jouw gezelschap ziektesymptomen vertoont.
 4. Zorg voor een goede handhygiëne en raak alleen voorwerpen aan die je nodig hebt. Er zal op verschillende plaatsen ontsmettingsmiddel aanwezig zijn.
 5. Wacht bij aankomst tot iemand je begeleidt naar jouw tafel. De bediening zal u naar uw tafel begeleiden, dit om door elkaar geloop te vermijden.
 1. Blijf zitten aan de jou toegewezen tafel tijdens je bezoek, tenzij bij gebruik van het sanitair. Het is niet toegestaan om rechtstaand te consumeren. Noch buiten of noch aan de toog.
 2. Indien u iets wil vragen, wacht dan even op de bediening en loop niet onnodig naar de toog.
 3. In de toiletten zal er ontsmettingsmiddel voor uw handen aanwezig zijn en ontsmettingsspray indien u wenst.
 4. Hoest of nies in je elleboog of in een papieren zakdoek die je onmiddellijk weggooit in een vuilnisbak met een deksel.
 5. Respecteer de social distancing met iedereen die niet tot jouw tafelgezelschap behoort. Loop niet naar een andere tafel!
 6. Volg steeds de aanwijzingen van de bediening.
 7. Er is een sluitingsuur opgelegd om 23u30. Voor zowel binnen als buiten.
 1. Gelieve geen tafels, stoelen of parasols zelf te verplaatsen, deze moeten telkens ontsmet worden wanneer deze worden aangeraakt, vraag ons gerust om hulp indien nodig.
 2. Er is een maximum van 4 volwassen personen per tafel opgelegd. Kinderen niet meegeteld.