Voorgerechten

Rundscarpaccio
picanha | parmezaan | truffeldip
17
Handgerolde garnaalkroketten
rouille | gefrituurde peterselie
8 | 16
Parmentier Ossenstaart
jus | kalfsjus
21
Gemarineerde Schotse zalm
tuile van brood | yoghurt | kruidenolie
19
Kroketjes van 4 bergkazen
Lourdon’s keuze
15
Gamba’s XL
avocado aïoli
21
Tartaar zeebaars
yuzu | bintje | rode ui
18

Hoofdgerechten

Ribbekes ‘De Pepermolen’
2 sausjes | aardappel in de schil | ananas
24
Vol au vent
kropsla | frietjes
21
Gekonfijt lamsboutje
gnocchi | parmezaan | tijmjus
29
Zalmtartaar
avocado | frietjes zoete aardappel
24
Zeetong
à la meunière | basilicummayo | frietjes
35
Skrei
winterprei| citroen-botersaus | grijze garnaal
25
Kalfstussenrib
bordelaise | witloof | frietjes
27
Eendenborst
knolselder | groene pepersaus | kroket
25

Beef selection

Steak Black Aberdeen Angus
kropsla
22
Ierse filet pur Hereford
kropsla
33
Côte a l’os Rubia Gallega
dry aged | zesrib met been
32pp
Sauzen
champignon | peperroomsaus | béarnaise | kalfsjus | kruidenboter
3
Woensdag en Donderdag
Côte a l’os dag !!!
27pp

Desserten

Dame Blanche
vanille ijs | chocoladesaus
10
Moelleux (20 min)
crumble van pinda | beurre salé ijs
11
Banaan
karamel | biscuit | gel van kokos
10
Appeltaart
amandel | speculaasijs
10
Tiramisu
café noir | mokka ijs | schuim mascarpone
9
Kaasplankje ‘Lourdon’
rozijntoast | noten
13

Menu De Pepermolen 42 €

Voorgerechten

Gemarineerd zalm
tuile van brood | yoghurt | kruidenolie
of
Kroketjes van 4 bergkazen
Lourdon’s keuze

Hoofdgerechten

Eendenborst
butternut | luchtige pepersaus | amandelkroket
of
Skrei
doperwt | nobashi | jus van witte wijn

Desserts

Banaan
biscuit| karamel | gel van kokos
of
Appeltaartje
amandel | speculaasijs
of
Kaasbordje ‘Lourdon’
toast rozijnenbrood | noten supplement 5 €

Menu TastToe 55 €

ENKEL OP RESERVATIE

6 verschillende eigentijdse gerechtjes om te delen. Neem uw tijd, geniet en laat u verrassen door Vincent. Wij serveren deze menu tot max. 6 personen. Enkel per tafel!
© 2018 Brasserie De Pepermolen | Bredabaan 662 | 2930 Brasschaat | GDPR