Over ons

De Pepermolen werd geopend in april 2007 door Astrid Henneuse en Vincent Schalm, een jong en ambitieus koppel. Sindsdien staat De Pepermolen voor gezelligheid en lekker eten aan een eerlijke en goed verteerbare prijs.

“Zelf houden we van een gemoedelijke sfeer, geen poespas. Gewoon lekker eten en vriendelijke bediening in een familiale sfeer. Lekker genieten.”

Astrid en Vincent heten u alvast van harte welkom!

Sfeer

Het pand dateert van 1925, toen genaamd “café Bethania”. Sindsdien wordt hier al jarenlang gelachen, gefeest, gedronken, gegeten en veel meer. Deze traditie wordt vandaag voortgezet door Astrid en Vincent.

In de keuken bereidt Vincent steeds creatieve en smakelijke gerechten. De kaart verandert met de seizoenen. De voorliefde voor het vlees is merkbaar, maar ook de visgerechten worden met veel liefde en passie bereid. Kortom, in De Pepermolen wordt u telkens weer culinair verwend! Probeer zeker eens een menu TastToe. Een menu van 6 gerechtjes om te delen, volgens de inspiratie van Vincent.

Een vlotte en correcte bediening in een warm en huiselijk interieur zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Ook het gezellige tuinterras is zeker een extra vermelding waard.

Telefoonnummer:
03 663 48 90

© 2018 Brasserie De Pepermolen | Bredabaan 662 | 2930 Brasschaat | GDPR